Het polderbestuur bestaat uit de volgende personen:

Dirk Auman: Dijkgraaf    Processieweg, 15, 9230 Wetteren  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luc Vertriest  Adjunct-dijkgraaf  Zauwerstraat,30 9270 KALKEN  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuursleden of gezworenen: 

Marc Bollaert  Cootveld 19/A0  9080 LOCHRISTI  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marc Van Driessche  Loereveldstraat,31 9290 BERLARE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marc Peleman Gaverstraatje, 10 9270 LAARNE  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maurits Verstraete  Duilhoekstraat,20 9230 WETTEREN  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willy Vermeulen Korte Meire, 4 9270 LAARNE  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inez Claessens Kleine Zauwerstraat,12  9270 LAARNE.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werner Van Poecke Brugstraat,5 9080 LOCHRISTI Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart Roels Bontinckstraat,73 9290 BERLARE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan het bestuur worden overeenkomstig de wet over de polders twee burgemeesters afgevaardigd. 
Deze kunnen zich eventueel laten vervangen 
De burgemeester van de gemeente Laarne, de heer Andy De Cock en mevrouw Katrien Claus, schepen van de gemeente Wetteren maken deel uit van de bestuursvergadering.